12 prachtige steigerhout bed kind foto's

Het kopen van een kinderbed kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het kiezen van het juiste bed voor de juiste leeftijd - maar er zijn enkele richtlijnen die u kunnen helpen bij het vinden van welk bed het beste is voor uw kleine jongen of meisje.

Metalen platformbedden worden snel een leuk alternatief voor mensen die de functie willen van een bed met een platformfundament voor hun matras, maar een die een modernere, eigentijdse industriële uitstraling geeft. In dit artikel zullen we kijken naar de constructie van metalen bedden en hoe ze u ook hetzelfde uiterlijk en dezelfde functie kunnen bieden als hun tegenhangers met houten bedden.

Houten platformbedden zijn bijna de norm geworden in platformbedcirkels en deze variëren sterk van het type hout dat wordt gebruikt, hardware, ontwerpen en afwerkingsaanbiedingen. Van geïmporteerde houtsoorten zoals rubberhout tot meer huiselijke houtsoorten zoals eiken en esdoorn, in deze bedden ziet u een behoorlijke selectie. Houten platformbedden passen goed bij veel huisdecoraties, maar soms zijn houten meubels niet altijd de beste oplossing voor ruimtes die iets meer nodig hebben. Veel ontwerpers beginnen te ontdekken dat metalen platformbedden veel van de ontwerpproblemen van natuurlijke houtproducten kunnen oplossen, die typisch verschillende houtpatronen en kleurvariaties introduceren, waardoor het moeilijk kan zijn om met andere houten meubels te ontwerpen.

Metalen platformbedden zijn meestal gemaakt van staal. Zo'n bedrijf genaamd Amisco gebruikt specifiek Noord-Amerikaans koudgewalst staal in zijn producten. Met staal kan een poedercoating op een uniforme manier over de bovenkant van het staal worden aangebracht, waardoor de afwerking een effen kleur krijgt zonder de variaties die u zou vinden in echte houtproducten. Hoewel heel mooi, kunnen de variaties in kleur en textuur in houtproducten het moeilijk maken bij het ontwerpen met andere soorten meubels. Omdat metalen afwerkingen uniformer van kleur zijn en in een breed assortiment aan kleuren kunnen worden gemaakt, is het gemakkelijker om andere stukken te introduceren die kunnen worden gecombineerd of aangevuld met bestaande of nieuwe meubels.

De fundamenten van metalen platformbedden verschillen van fabrikant tot fabrikant. De fabrikant die we eerder in dit artikel noemden, gebruikt een systeem van stalen dwarsbalken die in de breedte over het bed gaan en met nylon clips worden bevestigd die met stalen schroeven zijn bevestigd. Masonite lambrisering wordt over de bovenkant van deze stalen dwarsbalken geïnstalleerd om een ​​solide basis te creëren. Andere fabrikanten kunnen een stalen reksysteem gebruiken waarin beukenhout of andere soorten houten latten over het stalen frame zijn verwerkt. Dit kan worden vergeleken met houten bedden, aangezien de meeste houten platformbedden een soort houten lattenstelsel gebruiken dat over de bedrails gaat.

Het uiterlijk van metalen bedden blijft consistent met gladde, ongestructureerde oppervlakken. Veel metalen platformbedden zijn gemaakt van stalen buizen van 2 of 3 inch, die buigen mogelijk maken en interessante en unieke ontwerpen creëren die niet in hout kunnen worden gerealiseerd. Scrollende ontwerpen en unieke bochten en fascinerende vormen kunnen worden gecreëerd door het buigen van staal en wanneer toegepast in de ontwerpen van metalen hoofdeinden en treeplanken met platformbed, is het resultaat uniek stijlvol en aantrekkelijk.

Metalen platformbedden bieden een goed gebouwde basis. Met de gladde eigenschappen van staal kunnen ze een kleur hebben die consistent en uniform is, waardoor veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Ze bieden ook unieke en stijlvolle ontwerpen vanwege het buigen van het metaal dat nu mogelijk is met de technologieën van vandaag, waardoor ontwerpen worden gecreëerd die nooit eerder beschikbaar waren in het interieur van de huiskamer. Deze vele mogelijkheden met metalen frames maken ze een geweldig alternatief voor houten platformbedden en geven ze misschien een voorsprong als het gaat om moderne, eigentijds vormgegeven meubels. Als u op zoek bent naar een bedframe met deze kenmerken, dan zijn metalen platformbedden wellicht het bed voor u.


De leeftijd van het kind zal zeker een verschil maken bij het kiezen van het juiste bed voor het kind.

12 prachtige steigerhout bed kind foto's

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind

steigerhout bed kind


- Tot 24 maanden. Baby's tot 24 maanden slapen meestal in een wieg. Wiegjes zijn geweldig voor deze leeftijd omdat ze je baby in feite in een comfortabele kooi plaatsen waar hij of zij niet kan worden geschaad, en je kunt het gebied zo aangenaam mogelijk maken door stootkussens, dekbedden en afleiding zoals mobiele telefoons toe te voegen om de baby te helpen slapen sneller. Een waarschuwing echter; er is geen vaste leeftijd dat een kind uit de wieg moet worden verplaatst naar andere slaapplaatsen. Een goede vuistregel is dat wanneer de baby begint te "klimmen" hij of zij in een ander type bed moet liggen vanwege het gevaar van vallen.

Dont miss : Top 10 steigerhouten bed maken Bestseller

- De peuter. Als een baby eenmaal kan klimmen, kunnen wiegjes erg gevaarlijk worden omdat de baby probeert te ontsnappen uit de wieg als je niet kijkt. Een peuterbed is een geweldige keuze voor een kinderbed voor kinderen van deze leeftijd. Het is klein en laag bij de grond, zodat het de perfecte maat heeft voor het kind om erin te komen, en als hij eraf rolt, is hij niet ver van de vloer. De meeste worden geleverd met een vangrail die voorkomt dat dit gebeurt. Er zijn talloze peuterbedden op de markt.

- Normaal bed. Een gewoon bed voor je oudere kind is de volgende stap na een peuterbed. De meeste kinderen kunnen tot ze zes jaar oud zijn in een peuterbed slapen, maar moeten voor of na die leeftijd naar een gewoon kinderbed worden verplaatst, afhankelijk van de grootte van het kind. Een peuterbedmatras is ongeveer zo groot als een wiegmatras - dus als uw kind te groot wordt om in een peuterbed te passen, is een half bed of twee eenpersoonsbedden meestal het volgende bed dat het kind nodig heeft. Een tweepersoonsbed is meestal de optimale keuze, hoewel veel ouders ervoor kiezen om het kind een groot bed te kopen.




Er zijn ook wiegjes op de markt die van wieg tot peuterbed naar half bed worden omgezet naarmate het kind groeit. Dit type kinderbed is misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Belum ada Komentar untuk "12 prachtige steigerhout bed kind foto's"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel